Gratis vækstmuld
Der er mulighed for at hente gratis vækstmuld på blandt andet genbrugspladsen Bispeengen fra den 28. marts til den 12. april, Vækstmuld er et produkt af indsamlet haveaffald og består af muldjord, kompost og sand. Vækstmulden kan bruges til direkte udplantning i køkkenhaver og blomsterbede, til planter i altankasser, blomsterkrukker i haven, til højbede og […]

Der er mulighed for at hente gratis vækstmuld på blandt andet genbrugspladsen Bispeengen fra den 28. marts til den 12. april, Vækstmuld er et produkt af indsamlet haveaffald og består af muldjord, kompost og sand. Vækstmulden kan bruges til direkte udplantning i køkkenhaver og blomsterbede, til planter i altankasser, blomsterkrukker i haven, til højbede og til potteplanter i vindueskarmen.
Vil man hellere lave sin egen kompost, vil der igen i år være mulighed for at hente kompostorme på genbrugspladsen. Der vil dog kun blive leveret en palle orme til hver plads, så uddelingen foregår via først til mølle princippet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top