Forår og folkekøkken på EnergiCenter Voldparken
Med foråret starter også folkekøkkenet på EnergiCenter Voldparken. Torsdag den 19. marts inviteres igen til folkekøkken fra kl. 17.30 – 19.30. Produktionskøkkenet på EnergiCenter Voldparken og de frivillige står klar med et godt og billigt måltid økologisk mad for 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Folkekøkkenet åbner hver torsdag frem til 6. […]

Med foråret starter også folkekøkkenet på EnergiCenter Voldparken. Torsdag den 19. marts inviteres igen til folkekøkken fra kl. 17.30 – 19.30. Produktionskøkkenet på EnergiCenter Voldparken og de frivillige står klar med et godt og billigt måltid økologisk mad for 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Folkekøkkenet åbner hver torsdag frem til 6. juni med undtagelse af enkelte helligdage. – Vi glæder os meget til at byde alle Brønshøj-Husums beboere indenfor på EnergiCenter Voldparken til et godt måltid økologisk mad og fællesskab, udtaler frivillig Hanne Kierstein. På Energicentrets facebook kan man i begyndelsen af hver folkekøkkenuge læse menuen, som altid består af den bedste kvalitet og årstidens økologiske råvarer. Sidste år havde folkekøkkenet besøg af over 3.500 gæster fordelt over 20 folkekøkkenaftener.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top