Folketingsdebat på Brønshøj Torv
finn-rudaizky1.jpg
Mia Nyegaard og Finn Rudaizky mødes til debat på Brønshøj Torv. Foto: Privat
Lørdag den 18. april er der lokal folketingsdebat på Brønshøj Torv. De to duellanter er Mia Nyegaard fra Det radikale Venstre og Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti. De to politikere har lovet en fair, men benhård debat om terror, radikalisering, flygtninge og andre spørgsmål i valgkampen. De har også lovet, at fortælle hvad de er […]

Lørdag den 18. april er der lokal folketingsdebat på Brønshøj Torv. De to duellanter er Mia Nyegaard fra Det radikale Venstre og Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti. De to politikere har lovet en fair, men benhård debat om terror, radikalisering, flygtninge og andre spørgsmål i valgkampen. De har også lovet, at fortælle hvad de er enige om. Kom og deltag i debatten. Den starter klokken 13.15 og varer frem til klokken 14.00

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top