Første spadestik til nyt kulturhus i Tingbjerg
Tingbjerg-Kulturhus-og-Bibliotek-beskrivelse-3.jpg
Sådan kommer det nye kulturhus til at se ud fra Skolesiden. Det er bredere på midten end i siderne Foto: Tegning: COBE
Der kommer nu for alvor gang i byggeriet af det nye kulturhus i Tingbjerg til 38 mio. kr., når Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) tager det første spadestik fredag den 20. marts, kl. 15.30

Der kommer nu for alvor gang i byggeriet af det nye kulturhus i Tingbjerg til 38 mio. kr., når Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) tager det første spadestik fredag den 20. marts, kl. 15.30. Det nye kulturhus skal både indeholde bibliotek, café, beboerlokaler, sal og værksteder. Kultur- og fritidsborgmesteren ser frem til at stikke spaden i jorden:
– Jeg glæder mig meget på borgernes vegne. Jeg håber, at det nye kulturhus kan blive et knudepunkt, hvor beboere og klubber fra bydelen kan samles og få gode oplevelser, siger han. Kulturhuset opføres i forbindelse med Tingbjerg Heldagsskole, og de to bygninger får et nyt fælles indgangsparti af glas. Huset får fire etager spredt ud over 1584 kvadratmeter. Kulturhuset er efter planen klar til at tage imod de første københavnere i august næste år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top