Flere skal have hjælp til rygestop i Brønshøj Husum
rygestop.jpg
Foto: Pressefoto
80.000 københavnere ryger dagligt, og rygning koster årligt flere københavnere livet end alkohol, stofmisbrug og overvægt tilsammen.

 Derfor støtter Røgfrit København i de kommende uger op om den landsdækkende kampagne “Hjælp til rygestop”, der skal være med til at få 3000 københavnere på rygestopkurser i år. Nye rygestopkurser starter i Brønshøj midt i april.

Hvert år prøver mange rygere at komme af med deres afhængighed af cigaretter. Det kan være svært, når man er på egen hånd, og derfor støtter kommunen op med flere forskellige former for gratis tilbud. Chancen for at lykkes med et rygestop bliver fem gange større, hvis man får hjælp til det.

– Det skal være nemt at få hjælp til rygestop, når man er klar til det. Derfor er jeg også glad for, at vi i København har så mange gratis tilbud om hjælp til rygestop over hele byen. Og såmænd også hvis man hellere vil sidde derhjemme og få hjælp over telefonen, siger sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF).

På de fem forebyggelsescentre tilbydes rygestopkurser, hvor 10-15 personer mødes i en gruppe og sætter en fælles stopdato. Og flere steder er der også nye rygestoptilbud, som bl.a. “Kvit og Fit” der kombinerer rygestop og motion, og ugentlige rygestopcafeer, hvor man kan få støtte fra en makker.

Overvejer du et rygestop så kontakt Stoplinien på 80 31 31 31 eller SMS “rygestop” til 1231 (alm. sms-takst). Du kan også gå ind på www.sundhed.kk.dk og se de mange gratis muligheder for rygestop via kurser, telefonen og digitalt.

 

Få hjælp til rygestop

Rygestopkursus starter den

16. april kl. 15.30 Ved Bellahøj Nord 4, st.

16. april kl. 17 er der et kursus på arabisk i T-huset, Langhusvej 89, 2.

27. april kl. 13 Frederikssundsvej 290, stuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top