Findes Årets Håndværker 2015 i Brønshøj ?
håndværker.jpg
Foto: Colourbox
Håndværkerne er rigtig dygtige til at levere en god byggeoplevelse, når man ser på de mange flotte anmeldelser, der er afgivet i håndværkernes karakterbøger det forgangne år. En professionel fagjury kårer for tredje år i træk, de mange dygtige håndværkere, der findes, når Cirkusbygningen danner rammerne for Awardshowet Årets Håndværker 2015, den 8. april. J.A. […]

Håndværkerne er rigtig dygtige til at levere en god byggeoplevelse, når man ser på de mange flotte anmeldelser, der er afgivet i håndværkernes karakterbøger det forgangne år.

En professionel fagjury kårer for tredje år i træk, de mange dygtige håndværkere, der findes, når Cirkusbygningen danner rammerne for Awardshowet Årets Håndværker 2015, den 8. april.

J.A. Tegnestue & Entreprenør beliggende i Brønshøj er i år nomineret blandt de bedste til ÅRETS Entreprenør 2015

J.A. Tegnestue & Entreprenør har været i gennem en udvælgelse blandt mere end 2.600 andre virksomheder, der har været med i opløbet om at blive årets håndværkere.

Direktør Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk udtaler: for fjerde gang kårer vi håndværkere fra hele Danmark i 14 fag kategorier. Vinderne præmieres med bronzestatuetten “Smiley Håndværk – Din Garanti” og den ganske specielle ære det er, at kalde sig Årets Håndværker 2015. Selve kåringen af Årets Håndværkere sker i Cirkusbygningen d. 8. april 2015. Det er bemærkelsesværdigt, at der stadig leveres en solid fremgang på servicegraden. Den samlet score har haft en fremgang på 2,6% i forhold til sidste år. Således ligger den samlede karakter på 4,67 ud fra en skala på 1.00-5.00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top