Festlig og fornyende forestilling
cirkus-Arena-stort-billede-frit.jpg
Signe Lindkvist har taget mange af sine ideer med fra sin tid som cirkus prinsesse i Cirkus Summarum og Uffe Holm supplerede med sine drillerier. Foto: Per Morten Abrahamsen
Cirkus Arena kunne i sidste uge afholde deres 60 års jubilæumsshow, som traditionen tro havde premiere på Bellahøj. Denne gang med masser af overraskelser og fornyelse.

Der var et hav af forventningsfulde kendisser og andet godtfolk, der sammen med både børn og børnebørn glædede sig til at se hvad familien Berdino fundet på til dette års forestilling.

Og de blev ikke skuffede. I år har Cirkus Arena nemlig lavet lidt af en genistreg. De har nemlig ansat Stand up komikeren Uffe Holm og den tidligere DR-børnevært Signe Lindkvist til at lede gøglernes gang i manegen, og deres sjove indslag og måden at kæde forestillingen sammen med de rappe replikker og sjove påfund, var intet mindre end genial. Der var masser af underholdning for både voksne og børn.

Mange publikummer havde glædet sig til gensynet med ”Diorios”, som er 7 brasilianske vovehalse, der kører rundt på syv motorcykler i en såkaldt dødskugle – et nummer som ikke levner plads til en eneste fejl. Der var stående applaus og bagefter drønede Uffe Holm og Signe Lindkvist iført stilletter og strutskørt ind i manegen på nogle små mini crossmaskiner. Ikke så heldigt for Signe Linkvist, som ikke havde styr på gashåndtaget og røg af cyklen. Men hun tog det med oprejst pande og publikum fik sig en ordentlig griner.

Også musikken er fornyende i Arena i år. Cirkus prinsesse Laura Berdino brugte musikken fra Disney-tegnefilmen ”Frost” til sit nummer med sine 12 araberhingste og akrobaten Ekaterina Karmashova svingede sig i sin trapets til tonerne af Sias ‘Chandelier’.

Cirkus 15 13-15

Skuespiller Lisbet Dahl har fuld gang i prøverne til dette års Cirkusrevy, men hun ville dog ikke gå glip af Cirkus Arenas jubilæumsshow sammen med barnebarnet Josefine. Foto: Kaj Bonne

Cirkus 22 13-15

Dario Campeotto har selv rejst rundt med Cirkus Arena med Søs Fenger for 10 år siden. Jeg kan godt savne cirkuslivet, men jeg har ikke vitaminer til at gøre det igen, sagde 76-årige Dario Campeotto, der havde sin kone, to børn og barnebarn med. Foto: Kaj Bonne

 Cirkus 31 13-15

Børne-og ungdomsborgmester Pia Allerslev havde taget sin mand Christian med og deres to børn med til premieren. Foto: Kaj Bonne.

Cirkus 30 13-15

-Vi er fuldtidsbedsteforældre for Eliot og Storm i øjeblikket, fortalte sangerparret Keld og Hilda Heick. Vores datter Annette spiller forestilling i Århus og vores svigersøn Jesper er til genoptræning i efter et brud på nakken, fortalte Hilda Heick. Foto: Kaj Bonne

Cirkus 21 13-15

Jørgen de Mylius og fru Inger Diers hilste sammen med deres to døtre Rose og Camill på Pjerrot alias Ib Groth Rasmussen. Foto: Kaj Bonne.

Cirkus 37 13-15

Skuespiller Søren Hauch Fausbøll har altid drømt at få lov til at spille klovn. De sidste par år har han fået sin drøm opfyldt i Cirkus Summarum, men nu skal han uddannes som klovn.

-Jeg er blevet optaget på skolen for hospitalsklovne. Det tager et år og jeg glæder mig vildt, fortalte Søren. Foto: Kaj Bonne

 

Lokale cirkusprinser- og prinsesser

Som noget helt nyt har børn i alderen 3-12 år fra hele landet chancen for at blive del af forestillingen i deres egen by.

Kan man noget sjovt eller specielt – som at stå på hovedet, fløjte alfabetet bagfra, få sin kanin til at hoppe over en pude eller noget helt fjerde, og har man ikke mindst lysten til at afprøve sit talent i en cirkusmanege, så kan man indsende sit helt eget bud på et cirkusnummer til Cirkus Arena.

olivia

Olivia fra Brønshøj på 11 år var den første, der fik lov til at komme i manegen med sin ethjulede cykelnummer. Foto: Privat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top