Endelig vedtagelse af lokalplan for ”Bellahøjen”
Borgerrepræsentationen har vedtaget lokalplanen for det område, der i dag betegnes ”Bellahøjen”, hvor der tidligere lå en stor vandbeholder.

Området er det højest beliggende punkt i København (36 m.o.h.), og efter planen skal der nu opføres lejligheder og rækkehuse. I forbindelse med den forudgående høring er der indkommet 41 høringssvar, og mange af disse svar giver udtryk for at den planlagte bebyggelse er for høj og for lukket og sammenpresset. Brønshøj-Husum Lokaludvalg har foreslået, at den nuværende højdegrænse på 20 meter fastholdes, og at der ikke bygges huse med den foreslåede højde på 26 meter. Borgerrepræsentationen besluttede, at sænke højden på de højeste bygninger med 2 meter, far 26 til 24 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top