Diana fik en dødsdom
Frisør-Diana-10-151.jpg
Cannabisolien tager jeg tre gange om dagen. I starten blev jeg lidt rundt på gulvet – følte det som om jeg havde fået for meget rødvin. Nu tager jeg det til natten, så mærker jeg ingenting, fortæller Diana. Foto: Kaj Bonne
Diana Elmlund fik konstateret brystkræft og kræft i spinalvæsken. Lægerne gav hende tre måneder at leve, men et år efter er Diana på vej tilbage til livet og har netop åbnet en frisørsalon i hjemmet på Septembervej 157.

-Jeg er pissesej. Det ved jeg godt. 46-årige Diana udstråler en helt speciel råstyrke, og der er en ukuelig vilje i de stålblå øjne. Hun er i gang med en farvning og en permanet hjemme i den hyggelige villa i Mørkhøj, samtidig med at hun fortæller om det rædsels år, hun har været igennem.

Hvad Diana troede var en undersøgelse for at få kureret en simpel brystbetændelse, viste at være at ændre hendes liv totalt.

Dårlig behandling

-Det værste er nok det møde, jeg har haft med det danske sygehusvæsen. Jeg konsulterede den mest klamme stodder til læge, som behandlede mig som en sur karklud. Han stak bare en syl i brystet på mig uden bedøvelse, og da jeg senere stod nøgen overfor ham, sagde han henslængt: “Det er nok kræft”. Der var ingen empati at spore, selvom jeg brød tudende sammen, fortæller Diana harmdirrende.

Fjernelse af begge bryster, 8 gang kemoterapi og 25 strålebehandlinger blev det til på Herlev Hospital, mens hun stadigvæk drev sin frisørsalon “First Choice” i Mørkhøjvej.

Efter det blev Diana erklæret rask. Hun kunne næste ikke tro på det, det glade budskab. Men glæden varede også kun kort, for pludselig ville benene ikke, som hun ville.

-Jeg havde virkelig ondt i mine knæ, og jeg kunne pludselig ikke løfte benene og gå på trapper. Det blev kun værre og værre, og da min mand og jeg tog med vores børn og børnebørn på ferie i Tyrkiet, måtte jeg hele tiden støtte mig til mit barnebarns klapvogn. Da vi kom hjem, kunne jeg så ikke rejse mig længere, fortæller Diana, der derefter blev MR scannet med efterfølgende besked om, at hun havde kræft i spinalvæsken.

Hvad vil du med dit liv?

Lægen gav hende de nedslående besked om, at hun måtte gøre op med sig selv om, hvad hun ville med sit liv de næste tre måneder.

-Hun sagde direkte til mig, at jeg nok kun ville være her de næste tre måneder. Jeg var fuldstændig i chok. Jeg havde lige fået at vide, at jeg var rask, og nu fik jeg så at vide, at jeg lå i en kiste om tre måneder, fortæller Diana og kigger væk.

Da Diana overbragte den fatale nyhed til mand og tre sønner, gik de helt i sort. Diana solgte salonen på Mørkhøjvej og gik i tænkeboks.

-Jeg har ikke tid til at dø, og jeg vil ikke dø. Hvis jeg bliver svag, så knækker hele vores familie. Det kan jeg ikke lade ske. Men jeg kan heller ikke bare gå derhjemme. Jeg elsker mit arbejde og mine kunder, så derfor åbnede jeg forretning derhjemme, fortæller Diana, mens hun med rask hånd vasker farven ud af håret på én kunde.

Cannabisolie og gravioli frugt

Diana mødte ikke meget velvilje i sundhedssystemet, så derfor begyndte hun at undersøge alternative behandlingsmetoder og fandt frem til nogle positive forskningsresultater med cannabisolie.

-Jeg fik antihormoner for at holde kræften nede, men jeg fik at vide, at der ikke var noget at gøre. De ville ikke fjerne min livmoder og æggestokke, da det jo ville være omsonst at spilde en operation på mig, fortæller Diana, der nærmest synes, at kampen med systemet og deres mangel på empati har været den værste.

Så besluttede jeg mig for at forsøge med cannabis, og det er jo ikke lige sådan at gå på apoteket efter. Jeg får jævnligt nogle bekendte til at tage på Christiania for at købe cannabis skud, så tilbereder jeg den herhjemme. Derudover læste jeg om graviola frugtens medicinske virkning. Den får jeg en grønthandler til at skaffe hjem til mig. Efter jeg havde taget cannabisolie en måneds tid, var jeg til scanning. Her kunne lægen konstatere, at han kræften ikke havde spredt sig, og så fik jeg endelig fjernet min livmoder og æggestok, fortæller Diana, der i dag kan konstatere, at hun ikke føler sig syg.

-Jeg har ikke plads til kræften i mit liv. Jeg tager røven på den, siger Diana med et grin og tilføjer, at hun selvfølgelig skal passe på sig selv og lytte til kroppens signaler. I dag er jeg fuld af optimisme for fremtiden, forsikrer Diana.

 

18 kommentarer om “Diana fik en dødsdom”

 1. Erik Haraldsson siger:

  Du er bare så sej baby 🙂

 2. Pia bertelsen siger:

  hey diana

 3. Anita Larsen Vorbo siger:

  kære Diana,
  Du er vildt sej og stærk, og jeg er helt sikker på det også gør dit immunforsvar stærkere. Jeg har selv arbejdet på onkologisk afd på Herlev og ved det er en hård kamp både fysisk og psykisk.
  Jeg så dig til en ishockey kamp for nylig, og stod med en viden (fra min svigerinde som du klipper) om hvordan det stod til med dig, men da du jo ikke selv har fortalt mig noget, da vi normalt kun hilser til kampe, er det altså svært om man skal sige noget eller lade være, så derfor smilede jeg bare og sagde intet.
  Dog vil jeg sige, at jeg tror, hvid nogen kAn klare “den” kamp, så er det dig, og jeg er ikke i tvivl, fortsæt med at kæmpe og se positiv på verden

 4. majbritt Nielsen siger:

  Godt du har det godt. Du er så sej

 5. Nils Gronenberg siger:

  Tillykke – dejlig beretning.
  Citat: “Christiania for at købe cannabis skud, så tilbereder jeg den herhjemme”
  Fortæl om skud og tilberedning og brug.

  Venlig. hilsen Nils

 6. viveca siger:

  Dejligt at læse om dig og din historie.
  Du er stærk og skal garanteret klare sygdommen 🙂

 7. Hanne sparre siger:

  Jeg er selv ramt af brystkræft med spredning til hals, hele eygsøjlen, lænd og højre hofte. Jeg har ikke råd til de 2500kr jeg kan se på nettet at 10 ml koster. Så vil du give en opskrift på olien man så selv kan lave. Gerne til min mail på Hanneboye@msn.com.
  Tak

 8. Anette siger:

  Du er sej. Jeg fik 10mdr at leve i tilbage i 2010..mindre regnefejl jeg er her stadig. Jeg blev konstateret med en meget aggressiv hjernetumor. Jeg tager Graviola hver dag og Rheisi Forte som de bruger i Japan til at slå cancer ihjel med. Jeg får endvidere intrevernøst c vitamin et par gange om ugen hos en læge i Lyngby. jeg kan holde det nede og det er takket været min egen indsats og penge. Ufatteligt at der ikke gives tilskud til noget der virker bedre end kemoterapi.. Alle burde Google graviola hvis man er så uheldig at løbe ind i cancer på den ene eller anden måde. Men selvfølgelig er der ingen interesse i fx graviola for en plante kan der ikke tages patent på så det er =ingen penge til medicinalindustrien

 9. Diana Elmlund siger:

  Tak for de fine ord allesammen

 10. stine larsen siger:

  Hej Diana…
  Du er bare for sej…. godt gået.

  jeg har selv lige fået konstateret brystkræft. Jeg vil også meget gerne bede óm opskriften, hvis du deler ud….

  mvh. Stine

 11. Dorthe Brandborg siger:

  Der er flere, der har bedt om opskriften på cannabisolie. Diana beder mig henvise til, at i kan søge information om Rick Simpson på Google og Youtube.
  Han er foregangsmand indenfor den behandling, som Diana bruger.

 12. Laila Paldan siger:

  Hej. Jeg har også fået konstateret kræft i bryst, lymfer og rygsøjlen. Min søn mener jeg skal prøve cannabis olie, som kan købes i alle mulige udgaver på nettet. Også jeg får anti hormoner, og kan ikke på nuværende tidspunkt opereres da kræften fylder for meget. Det lader dog til, at mine piller virker. Dog ville jeg gerne selv kunne gøre noget mere, og vil godt prøve cannabis olien men hvordan laver du dét og hvordan indtager du det? Håber du kan hjælpe mig videre således lægerne ikke har magten suverænt. Jeg har dog heldigvis fået meget god behandling på ouh af alle jeg har været i kontakt med. Ked af du er blevet så dårligt behandlet, håber det bedrer sig.
  Som du vil heller ikke jeg bare sidde med hænderne i skødet og lade kræften rejse uden kamp, for livet går videre for én selv for børnene familie og venner!!! Og der har jeg tænkt mig at deltage!
  Knus og tanker
  Laila paldan. Tåsinge

 13. stine larsen siger:

  Det ser godt nok omstændigt ud…. det tager helt modet fra mig

 14. AL siger:

  Her er opskriften

  https://www.youtube.com/watch?v=KZXGH6mYr3Y

  Held og lykke

 15. stine larsen siger:

  Ja har kigget opskriften igennem… det virker total uoverskueligt for mig. Tror ikke jeg lige kan finde overskuddet til at lave det selv

 16. Fie Andersen siger:

  Kære Diana , tænker på hvad du og fam har været igennem . Fedt du står frem og fortæller om Canabis . Håber det kan være med til at rykke noget hos læger og politiker . Mega kram Fie .

 17. Andreas siger:

  Til jer der finder det uoverskueligt at enten købe eller lave cannabisolien selv ; Kontakt Kristian Mærsk . Han er en god mand og har hjulpet mange mennesker . I kan finde ham på facebook . Alt det bedste ..

 18. Jens Rasmussen siger:

  CA125 er nu nede på 28 med Graviola-ekstrakt fra Greenkur (standardiseret tørt ekstrakt 12:1). Jeg er meget glad for resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top