Brønshøj ude af DBU pokalen
MG_7319.jpg
God indsats af Hvepsene ikke nok til at gå videre i pokalturneringen Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj leverede endnu en flot indsats i DBU pokalen imod superligaholdet FC Vestsjælland, og det var meget svært at se niveau forskellen mellem Superligaen kontra Nordic Bet ligaen.

9. min. 0-1 Apostolos Vellios
13. min  0-2 Marc Dal Hende
28. min. 1-2 Oke Akpoveta

818 tilskuere trodsede kulden og bakkede op om deres lokale hold på Tingbjerg stadion. FC Vestsjælland chokstartede med 2 scoringer inden for blot 4 minutter. Først var det Apostolos Vellios som efter 9 minutter headede bolden i nettet efter en ripost på overliggeren og blot 4 minutter senere var det så Marc Dal Hende som bragte gæsterne foran med 2-0. Brønshøj gav dog ikke op og lagde herefter pres på gæsterne. Det gav udbytte efter 28 minutter hvor Mads Gabel fra højre side lagde bolde ind til Oke Akpoveta, som sikkert scorede til 1-2 uden chance for Thomas Mikkelsen i Vestsjællands målet. I anden halvleg var holdene meget lige, dog med et overtag til hjemmeholdet og havde Brønshøj udlignet på en af de løse chancer som opstod, havde kampen været helt åben. Nu venter der et spændende forår, hvor Brønshøj skal fortsætte de gode takter fra efteråret, for at holde sig over nedrykningsstregen.

Læs mere på Brønshøj Boldklubs hjemmeside

Se flere billeder fra kampen

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top