Brønshøj tabte vigtige point i kampen om overlevelse
MG_7758.jpg
Alt blev kastet frem i overtiden i forsøg på at få udlignet. Her ses keeper Dannvang i luftduel med Vejle forsvaret Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj tog lørdag hjemme imod Vejle, som før kampen kun var 1 point foran i tabellen.

Brønshøj – Vejle 0-1 (0-0)

 

Brønshøj tog lørdag hjemme imod Vejle, som før kampen kun var 1 point foran i tabellen. Kampen blev en meget tæt affære, og vigtigheden af at komme godt fra start, var mærkbar. Brønshøj havde kampens første store chance, da Oke Akpoveta blev spillet fri i dybden på en god aflevering fra Mikkel Nøhr Christensen, men han kunne ikke overliste Patryk Wolanski i Vejles mål. Vejle havde også deres chancer, men Dannevang I Brønshøjburet leverede endnu en gang en solid indsats og holdt Vejle fra scoringer. Holdene gik til pausen med 0-0 og begge mandskaber virkede tilfredse.

2. halvleg fortsatte i samme stil, men en fejl fra hjemmeholdet gav gæsternes Andreas Albers mulighed for at trække ind i banen, og sende bolden i modsatte hjørne til 1-0, uden chance for Dannevang. Efter scoringen pressede hjemmeholdet på, men det blev aldrig rigtig helt farligt, selvom Akpoveta et par gange var lige ved og næsten, skarpheden manglede dog. I dommerens overtid fik gæsternes Christian Sivebæk direkte rødt for en hård tackling på hjemmeholdets Mikkel Nøhr Christensen.

Efter kampen udtalte Brønshøj træner Carit Falch: ”Jeg er glad for, at vi stort set kontrollerer hele kampen og skaber en del store chancer. Jeg er ikke tilfreds med, at vi giver 2 meget store gaver væk hvoraf den ene giver det afgørende mål til Vejle. Før de scorer har vi også selv 2 kæmpechancer alene med målmanden. Det var overall en tæt og intens kamp hvor Vejles træner formentlig også føler de var i rimelig kontrol. Vi skabte dog de fleste og største chancer hvilket burde resultere i minimum uafgjort.”

Brønshøj tager lørdag imod AC Horsens hjemme på Tingbjerg Ground klokken 15.00

_MG_7754

Dommer Benjamin Leander uddelte rødt kort til gæsternes Christian Sivebæk. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top