Bordtennis: Knebent nederlag til Brønshøj i den første kvartfinalekamp
MG_7197.jpg
Martin Monrad viste stor klasse og vandt begge sine kampe Foto: Christian Ove Carlsson
Martin Monrad - Brønshøjs 6 dobbelte danske mester i herresenior single viste storspil, da han vandt begge sine singler.

Brønshøj-OB 2-3

Martin Monrad – Morten Hyrup Rasmussen, 3-0 (11-8, 11-5, 11-5)

Christian Kongsgaard – Andy Pereira, 2-3 (5-11, 11-8, 11-5, 6-11, 10-12)

Jakob Asmussen – Rasmus Klein-Døssing, 0-3 (11-13, 9-11, 1-11)

Martin Monrad – Andy Pereira, 3-2 (11-5, 11-7, 6-11, 11-13, 11-7)

Christian Kongsgaard – Morten Hyrup Rasmussen, 2-3 (11-6, 5-11, 11-13, 11-7, 11-13)

Trods storspil af Martin Monrad blev det til et knebent 2-3 nederlag i den første kvartfinale imod OB. Der var ellers stor opbakning i Grøndal Multicenter, hvor der var rift om pladserne til hjemmekampen. Avancement til semifinalerne afgøres i bedst af tre, og næste kamp bliver i Odense mandag den 2. marts. Hjemmeholdet bestod af Martin Monrad, Christian Kongsgaard og Jakob Asmussen.

Første kamp var Martin Monrad imod landsholdsspiller Morten Hyrup Rasmussen, der blev slået sikkert med 3-0 i sæt.

Herefter var det Christian Kongsgaards tur og i en meget lige kamp, hvor han havde matchbold i femte og afgørende sæt, tabte han til cubanske Andy Mariano Pereira Diez i en kamp der bølgede frem og tilbage. I det afgørende sæt havde Kongsgaard matchbold ved stillingen 10-9. Desværre for Brønshøj trak Andy Mariano Pereira Diez det længste strå og vandt 10-12

Jakob Asmussen spillede tredje kamp imod Rasmus Klein-Døssing og var godt med i de to første sæt, men i 3. sæt blev det blot til 1 point og gæsterne fra OB bragte sig på 1-2, og så var det op til Martin Monrad at holde Brønshøj inde i kampen. Og hvilken kamp…. Efter suverænt at have vundet de 2 første sæt med 11-5 og 11-7, forventede de fleste at kampen var afgjort, men Andy Mariano Pereira Diez ville det anderledes og vandt de 2 næste sæt 6-11 og 11-13. Nu sad nerverne uden på tøjet, men Monrad viste endnu engang sin klasse og dominerede femte sæt og vandt i flot stil med 11-7 og Brønshøj kom på 2-2 og var med i kampen igen.  I den afgørende kamp var det så Kongsgaard imod Morten Hyrup Rasmussen. Kongsgaard lagde bedst ud og vandt første sæt med 11-6, men tabte så de to efterfølgende 5-11, 11-13. Han kom dog stærkt igen og bragte sig på 2-2 ved at vinde fjerde sæt med 11-7. Femte sæt blev en ren gyser, hvor en matchbold ved stillingen 10-9 kunne have bragt Brønshøj foran med 1-0 i den samlede stilling, men i stedet for vandt Morten Hyrup Rasmussen de næste tre bolde og kampen.

OB er nu i en favorabel situation og kan afgøre det på hjemmebane den 2. marts i Odense Kasernehal. En evt. 3 kamp spilles den 9. marts, kl. 19.00, ligeledes i Odense Kasernehal.

_MG_7166

 Med matchbolde i begge sine kampe, viste Christian Kongsgaard at der ikke er langt fra succes til fiasko. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top