Beskedent fremmøde til valgmøde
Der var kun mødt fire borgere op, da der i sidste uge blev afholdt åbent borgermøde i Kulturhuset Pilegården med valg til bestyrelsen. Med næsten 100.000 årlige besøgende er Pilegården ellers en central kulturinstitution i bydelen med det formål at levere kulturoplevelser og understøtte det lokale kultur- og foreningsliv samt at være igangsætter af og […]

Der var kun mødt fire borgere op, da der i sidste uge blev afholdt åbent borgermøde i Kulturhuset Pilegården med valg til bestyrelsen. Med næsten 100.000 årlige besøgende er Pilegården ellers en central kulturinstitution i bydelen med det formål at levere kulturoplevelser og understøtte det lokale kultur- og foreningsliv samt at være igangsætter af og vejviser til nye oplevelser. Bestyrelsen i Pilegården består p.t. af formanden Helle Spangerup fra foreningen CHEARTS, Vera Rasmussen fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Anni Ørbæk fra Brønshøj Copenhagen Jazz Club samt lederen af Kultur Nord, Jan Lindboe og Pilegårdens daglige leder, Mette Bøgelund. Bestyrelsen har kun rådgivende funktion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top