91 % af ældre københavnere er meget trygge i plejeboligen
Ni ud af ti ældre københavnere føler sig trygge i plejeboligen. Det viser den nye brugerundersøgelse af plejeboligcentrene i Københavns Kommune, hvor der er gennemført interview med mere end 1.000 beboere i efteråret 2014. 91 procent af beboerne svarede, at de ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad føler sig trygge i plejeboligen. Andelen […]

Ni ud af ti ældre københavnere føler sig trygge i plejeboligen. Det viser den nye brugerundersøgelse af plejeboligcentrene i Københavns Kommune, hvor der er gennemført interview med mere end 1.000 beboere i efteråret 2014. 91 procent af beboerne svarede, at de ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad føler sig trygge i plejeboligen. Andelen er dermed steget siden 2013, hvor det tilsvarende tal var 84 procent. Brugerundersøgelsen er udarbejdet af Epinion AS og Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top