60-års jubilæums-cirkusforestilling
cirkus-arena.jpg
Uffe Holm og Signe Lindkvist styrer i år løjerne i Cirkus Arena. Foto: Pressefoto
I anledning af 60-års jubilæet i 2015 har Benny Berdino overladt styringen af cirkusmanegen til Signe Lindkvist og Uffe Holm – og de har sammensat en forestilling, der ville have gjort Orla Frøsnapper grøn af misundelse.

Signe Lindkvist, som alle børn og barnlige sjæle elsker, har alle dage haft en stor kærlighed for cirkus. I år træder hun for første gang ind i en rigtig cirkusmanege. Både som aftenens vært og som artist – flankeret af den folkelige frækkert Uffe Holm.

Uffe Holm er ikke kun sjov, kvik og fornøjelig. Siden han var med i Vild med dans, har han også vist sit show talent med hele kroppen.

Ta’ de 2 uforudsigelige krabater og tilsæt Cirkus Arenas 60-års erfaring med den klassiske cirkusforestilling, så har du et meget godt billede af forestillingen 2015.

En jubilæumsforestilling spækket med det bedste cirkus, der findes!

Du vil opleve masser af dyr – elefanter, hunde, heste og også farlige stunts – som det legendariske motorcykel nummer fra DIORIO TRUPPE, når de som en bisværm suser rundt i Globe of Death. Denne gang bare endnu vildere – i år med 7 motorcykler, der kører samtidig.

I cirkusmanegen vil du også møde en vaskeægte kanonkonge, tryllenumre du umuligt kan gennemskue, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og så selvfølgelig Uffe og Signe, der styrer det hele i et hæsblæsende tempo.

Cirkus Arena ligger på Bellahøj til den 12. april.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top