35 % fald i den grove ungdomskriminalitet
For niende år i træk er ungdomskriminaliteten i København faldende. Men denne gang gælder det ikke kun de mildere former for kriminalitet. For første gang er der også et markant fald i antallet af grovere forbrydelser som gaderøverier og vold. Det viser nye tal fra Døgnvagten, som repræsenterer de sociale myndigheder ved politiafhøringer og fremstillinger […]

For niende år i træk er ungdomskriminaliteten i København faldende. Men denne gang gælder det ikke kun de mildere former for kriminalitet. For første gang er der også et markant fald i antallet af grovere forbrydelser som gaderøverier og vold. Det viser nye tal fra Døgnvagten, som repræsenterer de sociale myndigheder ved politiafhøringer og fremstillinger i dommervagten af unge under 18 år. I perioden 2013-2014 faldt dette tal fra 109 til 71. Det er et fald på 35 procent. De seneste 10 år har Døgnvagten systematisk registreret antallet af 15-18-årige, der har begået en så grov forbrydelse, at de er blevet varetægtsfængslet og fremstillet for en dommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top