30 års jubilæum – still going strong
1334567937_resized.jpg
Tove i fuldt løb. Foto: Finn Jordal
Tove Iversen 74 år Debuterede i Degnemoseløbet i 1979 Deltaget i løbet 29 gange heraf 12 gange som klassevinder. Bedste tid 33 min og 12 sek. 3 sejre i klassen 35-49 år, 4 sejre i klassen 50-59 år og 5 sejre i klassen over 60 år (sidste sejr i 2013 som 72- årig.) Sådan begyndte […]

Tove Iversen 74 år
Debuterede i

Degnemoseløbet i 1979
Deltaget i løbet 29 gange heraf 12 gange som klassevinder. Bedste tid 33 min og 12 sek.
3 sejre i klassen 35-49 år, 4 sejre i klassen 50-59 år og 5 sejre i klassen over 60 år (sidste sejr i 2013 som 72- årig.)

Sådan begyndte det

Min mor havde set en artikel i Brønshøj Avis om Degnemoseløbet, og da jeg allerede motionerede med løb, var det lige noget for mig at komme op i min barndoms mose. Jeg har boet hele min barndom i Brønshøj og gået på Bellahøj Skole, så Degnemosen er bare min gamle legeplads. Efter at have trænet med alle de rare og hyggelige mennesker og mødt de gamle AIK-folk, der forestod træningen, meldte jeg mig til løbet første gang i 1979.

Træning

For 35 år siden trænede jeg regelmæssigt – ikke de lange ture, men omkring 10 km pr. gang. Løb 2-3 gange om ugen, men nu hvor jeg er over 70, bliver det kun til én gang pr. uge – hvis jeg er heldig kommer jeg af sted 2 gange. Jeg løber tit alene, men det er bedst at have en aftale, så bliver man mere ansporet til at komme ud af starthullerne.
Det er jo dejligt at vinde, men de sidste år, hvor jeg har vundet i “klassen over 60 år” har jeg bare været heldig, der er kun dukket få deltagere op, og nogle gange har jeg været den eneste. Nemmere kan det ikke være.

 

Om løbet

Alle løb har været afviklet på en god måde, så jeg husker ikke et specielt løb, men god stemning og godt arrangeret med alle de frivillige medhjælpere. Dem der står bag løbet gør jo en fantastisk indsats.
Birger og Anni stod troligt og tog tid ved hver eneste træningslørdag. Man er altid blevet mødt med smil og store knus – særligt fra Birger. De har bestemt været med til, at man gad komme igen og igen hver lørdag i de tre første måneder af året, hvor fællestræningen foregik. Stort engagement og altid godt humør fra dem begge.
Jeg løber bare for sjov, men jeg lurer nu altid på mine “medløbere” i min gruppe. Det er nu lidt skægt at blive nr. et, men hvis det ikke lykkes – så pyt – humøret tager ikke skade.
Degnemoseløbet afvikles den 11. april, og ønsker man at deltage i løbet og vil løbe med Tove, er der tilmelding til løbet på www.degnemoseloeb.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top