Vind billetter til FCK mod Vestsjælland
Vi sætter 2×2 billetter på højkant Superligasæsonen går nu i gang igen efter vinterpausen. Det sker for FC Københavns vedkommende med opgøret mod FC Vestsjælland den 22. februar i Telia Parken. I samarbejde med FC København udsætter vi 2×2 billetter til kampen, der spilles kl. 17. Der skal svares rigtigt på spørgsmålet: Hvad hedder træneren […]

Vi sætter 2×2 billetter på højkant Superligasæsonen går nu i gang igen efter vinterpausen. Det sker for FC Københavns vedkommende med opgøret mod FC Vestsjælland den 22. februar i Telia Parken. I samarbejde med FC København udsætter vi 2×2 billetter til kampen, der spilles kl. 17.

Der skal svares rigtigt på spørgsmålet:

Hvad hedder træneren for FC Vestsjælland

A: Michael Hansen

B: Ove Pedersen

C: Heino Hansen

 

Svaret sendes enten via mail kon@bha.dk eller til Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hovedgade 119,4., 2860 Søborg. Mærket ”FCK”. Husk telefonnummer. Vi skal have svaret senest torsdag kl. 21, og vinderne vil blive kontaktet fredag formiddag, så de kan hente billetterne inden kl. 15 på redaktionen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top