– Tusindvis af dejlige børn, unge og forældre
helge-billede.jpg
Ved siden af sit arbejde i Brønshøj-Husum Ungdomshus har Helge Pedersen også på andre områder været i bydelens liv. Han var fx i en del år et skattet medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og formand for børne- og ungeudvalget Foto: Privat
Efter 26 år som forstander for Brønshøj-Husum Ungdomshus går Helge Pedersen på pension. Det markeres med reception fredag den 27. februar

– Det har været mange år fyldt med dejlige oplevelser og store udfordringer. I gennem de mange har der været tusindvis af dejlige børn, unge og forældre tilknyttet Brønshøj-Husum Ungdomshus på Frederikssundsvej. Mange af dem har jeg været så privilegeret, at kunne følge fra børnehave til fritidshjem og videre til fritidsklub og ungdomsklub, og enkelte af dem har vi i dag som forældre i børnehaven, fortæller Helge Pedersen.

 

Stor ros til de ansatte

Ungdomshuset har i hans tid udviklet sig fra et nedslidt hus, hvor der næsten ingen børn og unge var, til et moderne kulturhus for børn og unge med 350 indskrevne brugere. – Det har været en fantastisk udvikling der kun kunne lade sig fordi personalegruppen har evnet det, og entusiastisk kastet sig ud i alle de opgaver de er blevet budt i gennem tiden, siger Helge Pedersen.

– Mange dygtige pædagoger, pædagogmedhjælpere, rengøringsassistenter, kontorassistenter og gårdmænd har været den bærende del af denne succes. Mange af de ansatte vi har været her i rigtig mange år og, trods vanskelige vilkår, brænder de stadig for opgaven med at udvikle og udfordre børnene og de unge, så de får en tro på, at de kan magte livet. At jeg har været en del af denne udvikling, er jeg meget taknemmelig for, fortsætter han.

 

Et vemodigt farvel

En speciel tak retter Helge Pedersen til de mange bestyrelsesmedlemmer, han har arbejdet sammen med de mange år, ikke mindst den nuværende bestyrelse, der har stået last og brast med ledelsen i forbindelse med et problematisk brud med foreningen Frie Børnehaver og Fritidshjem.

– For mig er det lidt vemodigt at sige farvel til en “arbejdsplads” jeg har været så glad for, men livet går videre, både for mig og for BHU. Med det personale og den bestyrelse BHU har nu, er der alt mulig grund til at tro på mange gode år for Ungdomshuset i fremtiden.

Personale og bestyrelse afholder en afskedsreception fredag den 27. fredag, kl.14 til kl.17 i huset på Frederikssundsvej 159.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top