Svømmehaller sætter millionrekord
Bellahøj-Svømmestadion-05-14.jpg
På hjemmesiden teambade.kk.dk kan man følge med i det aktuelle antal gæster ved bassinområdet på Bellahøj Svømmestadion. I skrivende stund, mandag 9/2, kl. 11.20, er tallet 83. Foto: Foto: Kaj Bonne
I 2014 slog Københavns Kommunes svømmehaller alle rekorder og rundede én million gæster.

Københavnerne springer i vandet som aldrig før, viser nye tal fra Kultur- og Fritidsforvaltningen. I de københavnske svømmehaller steg besøgstallet fra 2013 til 2014 med 100.000 besøgende, hvilket svarer til 8,3 % flere københavnere i bassinerne. Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen glæder sig over udviklingen. Han forklarer blandt andet fremgangen med nye initiativer i svømmehallerne. – Vi har minimeret antallet af lukkedage i hallerne, og vi har flere åbne timer for eksempel på helligdage, når københavnerne har fri. Samtidig har vi rullet populære tilbud som saunagus ud til alle svømmehallerne, og det er et hit hos gæsterne, siger borgmesteren. Rekordåret skyldes desuden et generelt opsving for svømning, vandsport og triatlon i København.    – Københavnske foreninger og især triatleterne svømmer på livet løs, og vi ser samtidig et solidt opsving i svømmeundervisning til børn, slutter Carl Christian Ebbesen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top