Stadion uddelte øretæver i søndagens topopgør mod Hvidovre.
MG_6978.jpg
De mange fremmødte så et yderst velspillende hjemmehold Foto: Christian Ove Carlsson
Det spidser til i kampen om oprykning til 1. division, og det var et formstærkt Hvidovre hold med 12 kampe i træk uden nederlag, som besøgte Stadion i Bellahøj-hallerne.

Stadion – Hvidovre 27-16 (15-8)

Stadion har i perioder haft svært ved at være helt fokuseret fra start, men i søndagens kamp fejlede koncentrationen intet, og det blev aldrig den spændende kamp, som der var lagt op til. Stadion blæste simpelthen Hvidovre omkuld fra kampens start og kunne gå til pausen med en føring på 15-8. Hvidovre skuffede fælt og virkede på ingen måde klar til at kæmpe om oprykning. I anden halvleg fortsatte Stadion med at være Hvidovre klart overlegne i alle spillets facetter, og gæsterne løb ind i det efterhånden frygtindgydende forsvar, som har været en af de helt store årsager til Stadions styrke og nøglen til deres succes i denne sæson.
Efter kampen udtalte Stadions træner Thomas Schou:

Hvidovre var uden nederlag i 12 kampe, og vi selv havde vundet de sidste 10 kampe i 2. div. Så det var de to hold med det bedste momentum i 2 div. der skulle mødes.

Med karantæne til Danny og Hammeren på skiferie, så var det jo en fornøjelse, at kunne byde velkommen til Morten Bjerregaard, som tidligere har været topscorer i Odder i 1 div. Bjerre skulle vise sig at blive en stor gevinst med 7 scoringer på blot 9 forsøg og en velfortjent kåring som “man of the match” – Velkommen Bjerre…

Kampen starter og vi er i den grad klar. Vi vidste, at Hvidovre ville få svært ved at lave mål, så det var vigtigt at vi kom retur hver gang, for at stoppe deres kontra. Forsvaret står som det skal og der er den nødvendige bevægelses parathed, som er så vigtig for vores defensiv. Schlichter står i den grad en super kamp igen… Vi har været forkælet på den front, må vi bare konstatere. Kragh har rejst sig fra sygesengen og binder igen defensiven sammen, dette sammen med Møller, Kosack og Frederik, som også spiller en super defensiv kamp.

Vi ændrer lidt i pausen, hvilket betyder at vi spiller uden reel højre fløj, dette for at kunne holde Kosack inde defensivt og samtidig kunne holde Bjerre på backen i angrebet.

Hvidovre vælger tidligt i 2 halvleg at mandsopdække Bjerre, hvilket giver god plads til Michael og Møller samt også kaster gode muligheder af sig til Hjort på fløjen. Vi øger afstanden og kan “slappe lidt af”, da vi bringer os foran med 20 – 10. Vi har styr på kampen og får spillet med hele holdet. Der var comeback og første kamp i denne sæson til Patrick, velkommen tilbage og debut til Bjerre, sikken en dag.

Kampen ender med en meget sikker sejr på 27 – 16, hvilket er meget tilfredsstillende. Det er svært at finde negative ting, at tage frem, så det vil jeg lade være med. Der skal lyde stor ros til hele holdet, for at yde en super dedikeret indsats, følge planen og aftalerne, samt i den grad at steppe op efter en lidt mager periode, hvor spillerne havde savnet savsmuldet i manegen.

En af de største glæder på dagen, var at se de rigtig mange tilskuere i hallen, det var en sand fornøjelse. Masser af håndbold interesserede fra mange klubber og en ok stemning. Det er “kun” spændende og interessante kampe tilbage, så jeg vil anbefale at kigge forbi i Bellahøj hallen, det kan godt blive sjovt i den kommende periode.

I næste kamp den 1. marts, møder IF Stadion ude TMS, Ringsted 2, som ligger og kæmper for at undgå nedrykning.

_MG_6995

Stadions forsvar i gult havde godt fat i Hvidovres angreb. Foto: Christian Ove Carlsson

_MG_7032

Stadions målmand Schlichter spillede endnu engang en fremragende kamp. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top