Skraldevogn i skolegården
IMG_4201.jpg
Kørende lastbiler hører næppe hjemme i skolegården i skoletiden Foto: jpf
Fredag morgen i sidste uge kort før det ringede ind til første lektion blev elever og forældre, der skulle aflevere deres barn på Rødkilde Skole mødt af en stor skraldevogn.

Vognen var tændt og med gule blink og holdt parkeret midt i skolens hovedindgang. – Det bidrager bestemt ikke til en tryg skolevej eller en rolig start for små børn, at skulle kante sig udenom en tre meter høj, larmende og osende skraldevogn på vej til skole, og det bidrager ikke til trafiksikkerheden omkring skolen, at chaufføren på et tidspunkt mellem kl. 7.50 og 8.00 har bestemt sig for at køre ud af hovedindgangen igen. Netop hvor der er allerflest på vej til skole. Det er utrolig heldigt at han ikke har ramt nogen på vejen ud, siger en fader til et barn, han skulle følge til børnehaveklassen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top