Sarah Erbs Ledet 38 år Gift og mor til 3 og bosat i Brønshøj
MG_2430.jpg
Her ses Sarah (210) i sidste års Degnemoseløb, hvor hun gennemførte de 7 km i 27:12. Foto: Christian Ove Carlsson
Sarah manglede nogle at løbe med i lokalområdet. Det var vinter og mørkt tidligt. Så hun fandt Degnemoseløberen og mødte op til træning en onsdag aften i 2011 og har nu været medlem i 4 år.

Løberekorder:

10 km: 38.33 min (2015) 15 km 59.15 min (2015) ½ Marathon: 1.25.25 (2014) Marathon: 2.57.52 timer (2014) – Bedste DM placering i 2013 nr. 5.

Hun har fået meget ud af at være medlem af klubben. Sarah mødte formanden for klubben, som igennem de sidste år har været en fantastisk træner for hende. Han laver træningsprogrammer specifik mod maraton, hjælper med intervaltræningen og er en uvurderlig hjælp. Det betyder, at hun har forbedret sin maratontid med 1 time. Så er der alle venskaberne i klubben og en lille intervaltræningsgruppe, hvor der trænes hårdt, men hvor man altid er der for hinanden.

Om træningen siger Sarah, at hver uge er bygget op omkring en hård tempotur, en interval træningsdag og en lang tur. Resten af dagene løber hun bare i et let tempo. Hun træner mellem 70 – 100 km om ugen og løber stort set hver dag. Ugerne svinger fra hårde uger med mange km til nemme uger med færre km og  så løber hun en masse løb. Det er god træning og altid hyggeligt at være sammen med de andre degnemoseløbere.

Til spørgsmålet om hvilke løbeoplevelser der har været de bedste siger Sarah:

Der har efterhånden været mange fantastiske oplevelser. Dog var det helt specielt første gang jeg løb under 3 timer på maraton, jeg var lykkelig flere uger efter. Men det har også været helt utrolige oplevelser når en af drengene fra klubben har ”trukket” mig til nye PR tider. Faktisk er både min PR på maraton og 10 km været sammen med en af drengene, som med sindsro og opløftende bemærkninger har løbet mig hjem i tider, jeg kunne drømme om, når startskuddet lød.

Sarahs helt primære mål i 2015 er Berlin maraton til september – her vil hun gerne lave en rigtig god tid.

 

Frem mod Degnemoseløbet den 11. april interviewes nogle af klubbens medlemmer. Hvis du ønsker at deltage i løbet og vil løbe mod Sarah, så tilmeld dig løbet på www.degnemoseloeb.dk.  Løbeklubben Degnemoseløberen har adresse i Brønshøj og har i dag 54 medlemmer.

 

1 kommentar om “Sarah Erbs Ledet 38 år Gift og mor til 3 og bosat i Brønshøj”

 1. Claus Børsen siger:

  Gode atletikven!

  Jeg skriver til dig, fordi jeg gerne vil have lidt hjælp i forbindelse med min opdatering af DAFs top50-ranglister. Jeg ved, at du er født i 1976 og kan se, at du optræder på en eller flere ranglister over de 50 bedste veteraner i Danmark. For at komplettere ranglisterne vil jeg gerne udbede mig din fødselsdato. Den vil naturligvis kun blive brugt til ranglisterne i veteranstatistikken og evt. til den danske rekordliste.
  Som du måske ved, lykkedes det i foråret 2014 at få udgivet en veteranstatistikbog med top50-ranglister i alle øvelser og aldersklasser (i alt ca. 500 sider). Vi stræber efter at gøre den endnu bedre med færre fejl og en maximal opdatering!
  De opdaterede ranglister kan til enhver tid ses på DAF´s hjemmeside under Veteraner > Statistik > Top50.

  På forhånd tak for hjælpen
  Claus Børsen
  Statistikfører for DAF´s veteranudvalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top