Nyt fra Brønshøj Boldklub
Brønshøj har forstærket truppen med 18-årige Jonas Moreno Skovengaard, der tidligere har været i FC Nordsjælland, Lyngby og HB Køge. Ydermere har klubben lavet aftaler med Anders Jansen og Martin Rasmussen, der har været med igennem det meste af opstarten. Både Anders og Martin er stadig U19 spillere med et halvt år tilbage af deres […]

Brønshøj har forstærket truppen med 18-årige Jonas Moreno Skovengaard, der tidligere har været i FC Nordsjælland, Lyngby og HB Køge. Ydermere har klubben lavet aftaler med Anders Jansen og Martin Rasmussen, der har været med igennem det meste af opstarten. Både Anders og Martin er stadig U19 spillere med et halvt år tilbage af deres U19 tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top