Ny ejer på Ipsens Kaffebar
Ipsens-Kaffebar-01-05-15.jpg
Jan Rasmussen bag skranken i kaffebaren. Foto: Foto: Kaj Bonne.
Jan Rasmussen har fra 1. januar overtaget den kendte kaffebar på Brønshøjvej.

Noget overraskende har Ipsens Kaffebar skiftet ejer, da søstrene Lotte og Mette Ipsen har solgt den kaffebar, der gennem flere år har fungeret som en blanding af kaffebar, frokoststue, klub, forsamlingshus og musiksted. Den nye ejer er Jan Rasmussen, der delvist vil videreføre det samme koncept, men ikke lægger skjul på at det også skal være en forretning, der kan løbe rundt økonomisk.
– Jeg har en slagterforretning på Nørrebro, men jeg har altid drømt om at få min egen kaffebar. Så da jeg så et opslag i Kødbyen om, at Ipsens Kaffebar var til salg, slog jeg til, fortæller Jan Rasmussen, der oprindeligt er uddannet idrætspædagog. – Madlavning og pædagogik er mine store interesser, og jeg vil gøre en indsats for at hæve kvaliteten på både mad og drikkevarer. Der skal stadig være præg af 1970´erne, og jeg går til opgaven med ydmyghed overfor det som Ipsens Kaffebar har stået for, fortsætter Jan Rasmussen.

Fornyelser
Med den nye ejer er der dog også kommet ændringer på kaffebaren. Der er kommet nye åbningstider, hvor der generelt åbnes og lukkes senere, der åbnes mere op for selskaber og catering og der kan bestilles ugepakker fra Jan Rasmussens egen slagterforretning, Guldberg Slagter. Det er planen, at den levende musik om fredagen skal fortsætte men i lidt mere neddæmpet og varieret form, så der kun vil blive spillet akustisk musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top