Løb for børn og voksne med sjældne diagnoser
Pat_fabry_Tony_2014_5176.jpg
Tony Goldman Foto: Chris Kirzeder
Patientorganisationen Sjældne Diagnoser inviterer til løb i Utterslev Mose på Sjældne-dagen den 28. februar. Både børn og voksne er velkomne.

– Løbet handler om at sætte fokus på patienter med sjældne sygdomme og deres pårørende. At have en sjælden sygdom er udfordrende på mange fronter. Sygdommen i sig selv er en udfordring, men også det ikke rigtig at høre til nogen steder oplever mange som en stor udfordring, fortæller løbecoach Tony Goldman, der selv har den sjældne diagnose Fabrys sygdom og er en af initiativtagerne til løbet. Tony Goldman fik diagnosen Fabrys sygdom som 6-årig og har siden da utallige gange trodset de begrænsninger, sygdommen kunne have sat for ham. Hans evne til ikke at lade sygdomme definere ham, men i stedet sætte sig mål og gennemføre dem på trods, har ført ham gennem både maraton og ultraløb. – Det vigtigste er, at deltagerne kommer i mål, og ikke hvor hurtigt de løber. Ruten er da også tilrettelagt, så alle har mulighed for at gennemføre – uanset om man vælger at gå, løbe, bruge kørestol eller andet, der kan hjælpe til at gennemføre.

 

 

Sjældne-løbet

Tid:               Den 28. februar, kl. 10, løbet igangsættes kl. 11

Sted:             Utterslev Mose ved Edderkoppelegepladsen, Pilesvinget 65

Distance:      3 km

Pris:              50 kr. + 12,50 i gebyr

Tilmelding: Det er muligt at tilmelde sig på dagen fra kl. 10.

Arrangør: Sjældne Diagnoser, Genzyme, Rexona og løbecoach Tony Goldman

 

 

Om patientorganisationen Sjældne Diagnoser

  • Sjældne Diagnoser er en forening for 49 små, frivilligt baserede foreninger for patienter og pårørende, som er berørt af sjælden sygdom og handicap.
  • HKH Prinsesse Mary er protektor for Sjældne Diagnoser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top