Lektiehjælp i Uglen
Alle kan få gratis hjælp til lektierne hos Lektiecafeen Uglen. Dygtige og søde frivillige hjælper børn, unge og voksne som går i 0. – 10. klasse, og der er naturligvis computere og printer. Endvidere er der en opholdsstue til forældre og mindre søskende. Lektiecaféen er åben mandage og torsdage, kl. 16-18 og holder til i […]

Alle kan få gratis hjælp til lektierne hos Lektiecafeen Uglen. Dygtige og søde frivillige hjælper børn, unge og voksne som går i 0. – 10. klasse, og der er naturligvis computere og printer. Endvidere er der en opholdsstue til forældre og mindre søskende. Lektiecaféen er åben mandage og torsdage, kl. 16-18 og holder til i Energicenter Voldparken, 2. sal, lok. 204, Kobbelvænget 65. EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top