Krav om bedre information i Husum Vænge
Billede-Finn-Rudaizky-farver.jpg
Finn Rudaizky. Foto: presse
- Ældre borgere misinformeres om flytning, siger borgerrepræsentant Finn Rudaizky.

Dansk Folkeparti på Københavns Rådhus kræver omgåede skriftlig information til de berørte beboere i Husum Vænge 5, 6, 7 og 8, om at det er frivilligt, om de vil flytte til en anden tilsvarende bolig i Husum Vænge eller til en anden ældreboligbebyggelse i Københavns Kommune eller om de vælger at blive boende. – Ældre mennesker har brug for en klar kommunikation, særligt når det drejer sig om noget så indgribende i deres hverdag som det at flytte bolig, siger Finn Rudaizky og henviser til, at politikerne har besluttet, at det skal være frivilligt om de ældre beboere vil flytte, når deres opgang skal ændres til opgangsfællesskab for yngre borgere med handicap. Krav om entydig information – De berørte beboere har fået udleveret en folder, hvor det ikke entydigt fremgår, at det er frivilligt for beboerne, om de vil flytte eller blive boende. Ordet frivilligt er slet ikke nævnt. Ligesom det ej heller er nævnt, at beboerne har en valgmulighed og netop kan vælge at blive boende. Dette finder jeg meget beklageligt, særlig i betragtning af, at det fremgår af den politiske beslutning, at det er frivilligt, og at det er muligt for de ældre at vælge at blive boende, siger Finn Rudaizky og tilføjer, at det er helt unødig misinformation af de ældre borgere, samt at forvaltningerne ved denne manglede skriftlige information ikke respekterer, eller har forståelse for, at borgere – og ældre borgere i særdeleshed – har krav og ret til at få en entydig information om noget så vigtigt som det at flytte bolig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top