Ja, vi bør kikke på flere fritidsløsninger for Korsager Skole
Af Henrik Svendsen,  Medlem af Børne- og Ungdomsudvalget,  Dansk Folkeparti   I et læserbrev i Brønshøj-Husum Avis den 3. februar 2015 udtrykker Thomas Capral Henriksen en stærk bekymring over udsigten til etablering af en KKFO på Korsager Skole, der skal kunne rumme i alt 450 fritidshjemsbørn. Dansk Folkeparti og jeg deler bestemt denne bekymring. Den 22. januar […]

Af Henrik Svendsen,  Medlem af Børne- og Ungdomsudvalget,  Dansk Folkeparti

 

I et læserbrev i Brønshøj-Husum Avis den 3. februar 2015 udtrykker Thomas Capral Henriksen en stærk bekymring over udsigten til etablering af en KKFO på Korsager Skole, der skal kunne rumme i alt 450 fritidshjemsbørn.

Dansk Folkeparti og jeg deler bestemt denne bekymring.

Den 22. januar 2015 havde jeg den store fornøjelse at aflægge Fritidshjemmet Storegårdsvej, der rummer børn fra Korsager Skole og er lukningstruet, en visit.

Jeg blev mødt af skønne unger på en institution med plads til både bål, mooncars og fodbold på stor bane, og jeg blev mødt af et imødekommende personale med et relativt lavt sygefravær og med en lyst til skabe faglighed, tryghed og nærvær for alle børn på institutionen.

Stordrift kan have sine fordele, men det kræver ofte meget planlægning, og de voksne skal ofte bruge meget tid på møder på bekostning af samvær med børnene, det viser undersøgelser, og det kan jeg frygte vil svække lokalområdet ved Korsager Skole, hvor der er en del udfordringer.

Korsager Skole er en skole, der rummer en del børn med særlige behov, så i min optik er der behov for en grundig pædagogisk diskussion af flere løsningsmodeller for skolen på fritidshjemsområdet og en nærlæsning af de mange indkomne høringssvar, inden vi i Børne- og Ungdomsudvalget på Københavns Rådhus lægger os fast på en fritidsløsning for Korsager Skole.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top