Filmskole på vej i bydelen
Patricia-Boberg_Stine-Lauritzen-Larsen_copyright-Stine-Lauritzen-Larsen_3.jpg
Patricia Boberg (tv) og Stine Lauritzen Larsen Foto: Stine L. Larsen
Filminteresserede børn og unge får nu mulighed for at dyrke deres filmlyst i Pilegården.

Den 4. marts slår Kulturhuset Pilegården dørene op for den første mini-filmskole i byen. Sammen med professionelle filmmagere skal filminteresserede 10-14-årige lære at lave deres egne film. De to bagmænd, filmproducer Stine Lauritzen Larsen fra Brønshøj og billedkunstlærer Patricia Boberg har skabt mini-filmskolen ”Klar, parat, ryk!”, der er for alle børn, der synes film er sjovt, og som allerede leger lidt med at filme på deres egen telefon eller iPad.

I løbet af 12 uger skal børnene lære at skrive et manuskript, skabe en spændende hovedperson, lave et storyboard, bruge nærbilleder og totalbilleder, og hvordan man filmer og klipper sin film sammen, så den bliver en samlet og medrivende historie. Børnene skal selv være skuespillere, instruktør og fotograf/klipper på deres egen film, og hele forløbet slutter i forsommeren med en gallapremiere i Pilegården.

 

Også tilbud til børnehavebørn

– Vi glæder os vildt meget til at arbejde sammen med børnene i Brønshøj og Husum, siger Stine Lauritzen Larsen tilføjer, at ”Klar, parat, ryk!” er en del af et større filmtilbud til børnene i Brønshøj/Husum. – Vi er også i gang med at sætte en række animationsworkshops for børnehavebørn i søen. Det bliver også en form for mini-filmskole, hvor børnehavebørn skal have mulighed for at lege med animation på iPads.

Yderligere oplysninger kan fås på klarparatryk@gmail.com.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top