Fastelavn er mit navn….
Føtex.jpg
Personalet i Føtex på Frederikssundsvej bidrog mandag formiddag til løjerne, da en del af personalet også var festligt udklædt. Foto: Kaj Bonne
Den forgangne weekend blev der mange steder i bydelen afholdt fastelavn med udklædte børn, tøndeslagning, boller og festivitas. Ved kirkerne, i grundejerforeninger, på Brønshøj Torv, i Husum Bypark, i Kulturhuset Pilegården og på taget af Føtex på Frederikssundsvej stod kampen om, hvem der skulle kåres som kattedronning og kattekonge.

Den forgangne weekend blev der mange steder i bydelen afholdt fastelavn med udklædte børn, tøndeslagning, boller og festivitas. Ved kirkerne, i grundejerforeninger, på Brønshøj Torv, i Husum Bypark, i Kulturhuset Pilegården og på taget af Føtex på Frederikssundsvej stod kampen om, hvem der skulle kåres som kattedronning og kattekonge. Det blev en festlig men noget kølig fornøjelse for både børn og voksne. I dag slutter det mest berømte karneval af alle, Rio Carneval, i en brasilianske by Rio de Janeiro, hvor det er sommer nu, og temperaturen forventes i dag tirsdag at komme op omkring 30 grader. Både fastelavn og karnevalet fejres inden de 40 dage med faste inden påske.

Fastelavn Pilegården 03 08-15

Tøndeslagning i Kulturhuset Pilegården – med hjælp af mor.

Fastelavn Husum 06 08-15

En farverig klovn i Husum Bypark.

Fastelavn Brønshøj 01 08-15

På Brønshøj Torv var det spejderne fra Bellahøj 21st Barking og Brønshøj-Husum Lokaludvalg, der stod for løjerne.

Fastelavn Føtex 11 08-15

Der skal være koncentration og vilje, når slaget skal slås. Her på taget af Føtex.

Fastelavn Brønshøj 10 08-15

Sådan gør en rigtig brandmand på Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top