Fællestræning i Degnemosen
MG_2333.jpg
Flot syn, når så mange løbere indtager Degnemosen. Foto: Foto: Christian Ove Carlsson
Fællestræning i Degnemosen

Frem til Degnemoseløbet i april, er der fællestræning hver onsdag kl. 17.30 og hver lørdag kl. 14. Mødested onsdag er trappen til Degnemosen ved postkassen på Næsbyholmvej og mødested lørdag er indgangen til friluftsscenen bag restaurant Bellahøj. Efter en let omgang opvarmning, løbes der ca. 7 km. Ønsker man at løbe kortere, er der også mulighed for det. Der løbes 4 omgange i Degnemosen, samme rute og distance som selve Degnemoseløbet. Er føret i Degnemosen for farligt p.g.a. is, findes der alternative ruter på de nærliggende villaveje. Der løbes i flere grupper med forskellige tempi,

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top