Brønshøj Bordtennis i elitedivisionens kvartfinale
Brønshøj Bordtennis' førstehold i herrernes elitedivision – STIGAdivisionen – har kvalificeret sig til slutspillet om det danske mesterskab.

Der er første kvartfinale den 23. februar, kl.1845. Kampen bliver spillet i Grøndal Multicentret, hvor alle er velkomne til at komme og støtte op om det lokale hold. Der vil være slikpose til alle børn, der kommer og hepper på Brønshøjs hold.

 

I kvartfinalerne bliver der spillet flere kampe og det hold, der først vinder to holdkampe, går videre til semifinalekampe. Modstanderen er Odense. Odense har et stærkt hold, som Brønshøj har spillet spændende og tætte kampe mod i sæsonens løb. De har både en dansk landsholdsspiller og professionel udlænding på deres hold, så der er garanti for bordtennis i international topklasse.

Brønshøj Bordtennis har høje målsætninger for denne sæson. Det er således en del af planen, at Brønshøj nu står i kvartfinalen. Der er løbende arbejdet på at tiltrække og udvikle spillere, som kan indfri denne sæsons målsætning om medaljer om det danske mesterskab.

Der er løbende opdateringer om klubbens træning og aktiviteter på klubbens hjemmeside og på klubbens facebook-side

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top