Børne MGP på Utterslev Skole
utterslev-skole.jpg
Juliane og Klara, der med deres gruppe UZZ netop har været med i MGP, startede begge deres musikkarriere på Utterslev Skole. Jer står de med musiklærer Anders Jacobsen. Foto: Utterslev Skole
I weekenden var der stor børnefest i KKFO UFOen på Utterslev Skole, da 70 af skolens børn i 2.-6. klasse var samlet for at se Børne Melodi Grand Prix sammen

MGP-Festens unge deltagere ankom i deres fedeste fest-tøj til en flot pyntet Multisal, hvor de kunne følge eventen på storskærm sammen med deres venner og veninder. I løbet af aftenen kunne børnene bl.a. stemme på deres favoritter, blive fotograferet på en rød løber og nyde lækre snacks og børnevenlige drinks.

-Vi tror på, at lysten til at gå i skole bliver større, når man har det sjovt med ens venner. Her er MGP jo helt vildt fedt, fordi det er en fest for børnene, hvor de kan synge, danse og grine sammen på tværs af alder og køn. Voksne har allerede taget MGP til sig som en voksen-fest. Hvis vi også ønsker at Børne MGP skal være en ægte børne-fest, der rækker ud over skærmen, så skal vi voksne også være med på at etablere den fest for dem.”, siger Peter Kronholm, pædagog I UFOen.

MGP-Festen var arrangeret af pædagogerne på tværs af Utterslev Skoles fritidsordning og Klub. Ambitionen er, at Børne MGP-festen skal være en fast tradition hvert år fremover. I år havde eleverne særlig grund til at heppe med, da duoen UZZ, bestående af 13-årige Juliane og Klara, skrev deres første sang sammen i 2. klasse på Utterslev Skole. Udover at være en naturfaglig profilskole skal der også være en stærk tradition for god musikundervisning – deraf skolens motto “Natur og Teknik for Fuld Musik”.

Klara, der stadig går på skolen, har igennem sin skoletid bl.a. deltaget i skolens kor og optrådt til diverse arrangementer. Hendes musiklærer, Anders Jacobsen, har på sin seneste bogudgivelse med CD brugt Klaras vokal på en af sangene. UZZ sang “Op til Månen”, der handler om at turde være sig selv og starte en fest, vandt ikke årets MGP, men festet blev der på UFOen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top