Afholdt skoleleder går på pension
Bellahøj-Skole-01-09-15.jpg
På billedet fra receptionen fredag i sidste uge ses Jørgen Rosenkrantz-Theil mellem skolens to sekretærer, Marija (tv) og Karin Foto: Kaj Bonne
Efter næsten ti år som leder af Bellahøj Skole har Jørgen Rosenkrantz-Theil valgt at gå på pension. I hans tid er det lykkedes at genskabe skolen som en attraktiv og velfungerende folkeskole, der også er blevet Københavns Idrætsskole.

– Jeg har altid været glad for at komme på arbejde på Bellahøj Skole, sagde han blandt andet i sin tale og rettede en tak til medarbejderne for engagement og god arbejdsindsats. Medarbejdernes gave til den afgående skoleleder gav antydning af, hvad han også skal bruge sit otium til – en model af en campingvogn og en kortbog over Europa. I næste uge tiltræder Lise Velin som ny skoleleder på Bellahøj Skole. Hun kommer fra en stilling som mangeårig souschef på Katrinedal Skole.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top