Årsmøde for frivillige
Frivilliges-årsmøde-2015.jpg
God stemning og godt humør prægede årsmødet i Tingbjerg Foto: Mikal Schlosser
For første gang var 45 frivillige fra 19 forskellige frivilliggrupper samlet til årsmøde for alle frivillige i Tingbjerg. Alt fra afdelingsbestyrelserne til lektiehjælpere og kvindenetværk var mødt op, og de var inviteret til en dag med speeddating, teater og tid til refleksion. Tingbjerg Områdesekretariat, som var arrangør af årsmødet, ønskede at hylde de frivillige og […]

For første gang var 45 frivillige fra 19 forskellige frivilliggrupper samlet til årsmøde for alle frivillige i Tingbjerg. Alt fra afdelingsbestyrelserne til lektiehjælpere og kvindenetværk var mødt op, og de var inviteret til en dag med speeddating, teater og tid til refleksion. Tingbjerg Områdesekretariat, som var arrangør af årsmødet, ønskede at hylde de frivillige og takke for deres indsats for at skabe sammenhold og aktiviteter i bydelen. – Aldrig før har Tingbjerg set et så stærk og mangfoldigt frivillig- og foreningsliv, og det var på dagen tydeligt, hvor stor betydning de frivillige har for bydelen, lyder det fra sekretariatet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top