Parkeringslicenser skal købes digitalt
Har du bil, og parkerer du tit i betalingsområdet i København, skal du fremover benytte kommunens nye digitale Parkeringsbutik, når du har brug for p-produkter. Bestil din beboer- eller erhvervslicens, periodekort eller skrabebillet i pbutikken.kk.dk. Vi holder åbent hele døgnet – så du bestiller, når det passer dig. Københavns Kommune vil gerne gøre det smartere […]

Har du bil, og parkerer du tit i betalingsområdet i København, skal du fremover benytte kommunens nye digitale Parkeringsbutik, når du har brug for p-produkter. Bestil din beboer- eller erhvervslicens, periodekort eller skrabebillet i pbutikken.kk.dk. Vi holder åbent hele døgnet – så du bestiller, når det passer dig.
Københavns Kommune vil gerne gøre det smartere og nemmere for borgere og firmaer, der har brug for at købe parkeringsprodukter. Derfor lancerer kommunen en ny digital Parkeringsbutik, hvor du kan bestille din beboer- eller erhvervs-licens, dit periodekort eller en skrabebillet.
Parkeringsbutikken er brugervenlig og intelligent. Her kan du som beboer, erhvervsdrivende eller besøgende finde produkter, der matcher dit behov, når du skal parkere. Den nye parkeringsbutik går i luften den 8. januar 2015 med adresen www.pbutikken.kk.dk.

Hvad er nyt?
Fremover er det kun muligt at købe licens over nettet. Når du bestiller et af produkterne i Parkeringsbutikken, fx en beboerlicens, logger du ind via NemID. Her vil du med det samme finde ud af, om du kan få licens i betalingszonen og se, hvilket område licensen gælder til. Erhvervskunder skal benytte virksomhedens NemID. Det er desuden blevet muligt at købe en værkstedslicens digitalt, hvis din egen bil er til reparation.
Hvis du er fritaget for digital post, kan du henvende dig i Borgerservice og få hjælp, eller du kan henvende dig direkte til Center for Parkering for bestilling af p-produkter.
For yderligere oplysninger, kontakt: Center for Parkering i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning: parkering@tmf.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top