Øjebæ ved porten til Tingbjerg
Både politikerer og beboere i Tingbjerg vil gerne, at området skal højnes og gøres mere attraktiv og trygt, men det er noget af et tarveligt syn, der møder én, når man kører ind af Åkandevej og hen mod porten til Tingbjerg

Klods op af den fredede Vestvold og med den smukke Utterslev Mose på den anden side har der i godt et år stået parkeret en trailer med eksede hjul og en gammel faldefærdig algebegroet motorbåd, der næppe kommer til at se havvand igen. Ved siden af står en hærværksramt campingvogn med punkterede hjul og smadrede ruder. Indeni er campingvognen fyldt med affaldsposer, og man kan også skimte madrester.
En fodgænger som har sin daglige gang på Åkandevej, hvor de tre lig står parkeret, har ofte undret sig over, hvorfor de ikke er blevet fjernet, og to små piger, som er på vej hjem fra skole, skynder sig altid forbi, da de synes det virker skummelt.
Man kan undre sig over, hvorfor Københavns Kommunes parkeringsvagter ikke har lige så travlt med at få udskrevet bøder til effekterne på Åkandevej, som de har, når der skal udskrives bøder til ulovligt parkerede biler i bydelen. Den var næppe gået i Hellerup eller ved ambassadekvarteret på Østerbro. Men det kan åbenbart godt gå ved porten til Tingbjerg!

Her er Københavns parkeringsregler for trailere og campingvogne:
• Påhængskøretøjer (herunder campingvogne mv.) med tilladt totalvægt over 2000 kg, må ikke parkeres i tidsrummet kl. 19.00-07.00.
• Påhængskøretøjer (herunder campingvogne mv.) med tilladt totalvægt på højest 2000 kg, må kun parkeres i indtil 24 timer. (jf. Bekendtgørelse om standsning og parkering i København, 1. marts 2014, §2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top