Nørre Gymnasium har talent
11 elever fra Nørre G. på Mørkhøjvej er netop optaget på Akademiet for Talentfulde Unge

Her skal de, sammen med 500 andre motiverede talenter, der i år er kommet igennem nåleøjet og har fået en plads i programmet, deltage i spændende seminarer såsom ”Smuk Matematik”, ”Teoretisk Partikelfysik” med Holger Bech Nielsen og ”Krudt og kugler i Kina”. Med 760 ansøgninger er året det hidtil mest søgte på Akademiet, og konkurrencen om pladserne har aldrig været større.

Akademiets unikke tilbud appellerer til mange
– Akademiets popularitet skyldes især det brede faglige program, fortæller Nynne Afzelius, som er sekretariatschef på Akademiet. – Forløbet henvender sig til akademiske talenter med mange forskellige interesser, og som evner at arbejde med en bred vifte af emner og problemstillinger.
Rammerne for programmet er de fire faglige kategorier: naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab og business/entreprenørskab, og talenterne på Akademiet udfordres hele tiden tværfagligt. – Derudover er vores styrke, at kvaliteten af den undervisning, der tilbydes, ligger helt i top. Den tilbydes af Danmarks fremmeste forskere og mest innovative forretningsfolk, som præsenterer netop den forskning og innovation, som har allerstørst betydning lige nu, siger Nynne Afzelius.
Med Akademier både i Region Øst, Midt og Syd har Akademiet, med et samlet deltagerantal på landsplan på ca. 2500, etableret sig som et af Danmarks mest udbredte talentprogrammer for akademisk dygtige gymnasieelever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top