Lokal guide til bydelen
Lokaludvalget har udsendt Brønshøj-Husum Bydelsguide 2015 med nyttige informationer og omtale af aktuelle sager.

De tidligere år har Brønshøj-Husum Lokaludvalg udsendt avisen ”Lokalliv”, med beskrivelse af arbejdet i Lokaludvalget og lokale aktuelle sager.
Denne avis er nu afløst af en folder på 40 sider, Brønshøj-Husum Bydelsguiden 2015, der i sidste uge er blevet uddelt til samtlige husstande i bydelen.
Folderen vil også blive sat frem på fx biblioteker, og det er planen, at den skal sendes løbende til alle, der flytter til bydelen i årets løb.

Alsidig information
Bydelsguiden 2015 er rigt illustreret og indeholder en omtale af en række aktuelle lokale sager, blandt andet om en måske kommende letbane i bydelen, Vestvolden og visionen om et naturcenter i Husum.
Endvidere er der mange nyttige informationer, både om praktiske og andre forhold i bydelen, og om hvad bydelen egentligt skal med et Lokaludvalg, og hvad udvalget beskæftiger sig med.
Bagerst i guiden er et kort over Brønshøj-Husum, der kan foldes ud, og viser centrale steder og fx legepladser i bydelen.
– Det er Lokaludvalgets håb, at vi med Bydelsguiden 2015 kan bidrage til at give et billede af vores bydel samt fortælle om aktuelle sager og give nyttige informationer.
Det er endvidere vores håb, at Bydelsguiden kan bidrage til et øget lokalt engagement, større sammenhold og være med til at give bydelen en identitet, siger Lokaludvalgets formand, Erik Fisker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top