Jonas giver ”mormorhjælp”
Jonas Brennum fra Brønshøj er fuld af initiativ og med sit lille enmandsfirma ”Mormorhjælpen”, er han klar til at rykke ud for at hjælpe ældre mennesker med at gøre hverdagen lidt nemmere.

– Mormor hvor skal bordet flyttes hen? 13-årige Jonas Brennum er hjemme hos sin mormor og morfar for at hjælpe med at rykke rundt på lidt møbler og klippe en par generende grene ned ude i haven.
Ideen med at hjælpe andre og så samtidig få nogle lommepenge for det, er noget Jonas, sammen med sin familie, har udtænkt gennem et stykket tid.
Sidste vinter skovlede han sne for ældre naboer, og så gik han ind til dem og sagde: Synes I arbejdet er godt nok, så kan I jo give mig lidt lommepenge.
-Joans er meget entreprenant og han er meget fokuseret på forretning. Han har også altid samlet flasker, fortæller hans mor, Lise Brennum.
-Jeg er nok meget bevidst om penge, og ikke at gå og klatte dem væk. Min ambition er da, at jeg skal være rig, og at jeg kan købe, hvad jeg vil, tilføjer den snusfornuftige teenager, der nu skal i gang med at skaffe kunder i butikken.
-Jeg skal ud og sætte sedler op i supermarkeder. Så håber jeg jo, at det rygtes, at man kan ringe til mig, hvis man skal have lavet noget handy-arbejde, som man ikke lige tilkalder en håndværker til, fortæller Jonas, der foruden sit enmandsfirma og skal passe sin skole, klaverspil, fodbold og de børn han træner i gymnastik.
-Jeg hjælper med alt fra havearbejde til indkøb – det eneste jeg ikke gør at skifte bleer, fastslår Jonas Breenum efterfulgt af et stort grin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top