Gratis kørertilmelding til CHGP 2015
Tirsdag den 6. januar åbner kørertilmeldingen til Copenhagen Historic Grand Prix den 12. august på Bellahøj Park, og frem til den 31. marts er der intet tilmeldingsgebyr. Racerkørerne og deres imponerende racerbiler er en uundværlig del af Copenhagen Historic Grand Prix. For med rette tiltrækker de hundredvis af flotte historiske racerbiler i titusindvis af tilskuere, […]

Tirsdag den 6. januar åbner kørertilmeldingen til Copenhagen Historic Grand Prix den 12. august på Bellahøj Park, og frem til den 31. marts er der intet tilmeldingsgebyr.
Racerkørerne og deres imponerende racerbiler er en uundværlig del af Copenhagen Historic Grand Prix.
For med rette tiltrækker de hundredvis af flotte historiske racerbiler i titusindvis af tilskuere, gæster og publikum, når den københavnske klassiker løber af stablen den første weekend i august.
Fra kørertilmeldingen begynder tirsdag den 6. januar, og frem til 31. marts 2015, er der intet tilmeldingsgebyr, mens det i perioden 1. april til 30. juni koster 500 kr. at tilmelde sin deltagelse.
Tilmeldingen dækker én bil, én kører og en plads på 3 x 6 meter i Ryttergården samt tilsvarende plads til en værkstedsbil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top