Gratis it-kurser på Husum Bibliotek
I foråret tilbyder Husum Bibliotek igen i samarbejde med Københavns Borgerservice en række kurser om digital selvbetjening og kommunikation med det offentlige

Forårsprogrammet er udkommet for nylig og har særlig fokus på Digital Post. Kurserne består af oplæg og praktiske øvelser ved pc eller egen tablet. Forudsætningerne for at deltage er, at man har lidt erfaring i at bruge en computer, samt husker at medbringe sit NemID, nøglekort og evt. tablet. I foråret udbyder Husum Bibliotek 5 forskellige kurser:
Digital post og NemID på arabisk (syrisk): På kurset præsenteres NemID og Digital Post, og man får hjælp til at komme i gang. Undervisningen foregår på syrisk og kurset afholdes den 4. februar, kl. 14-16.
Digital Post: Fra 1. november 2014 skal man kunne modtage Digital Post fra det offentlige, hvis man er over 15 år og har et CPR-nummer. På kurset præsenteres Digital Post, og man får hjælp til at komme i gang. Der er 7 kurser og de afholdes onsdage i løbet af foråret, kl. 15-17.
NemID og digital selvbetjening: Kursus for de, der har fået en NemID og gerne vil blive bedre til at bruge det. På kurset arbejder man med borger.dk og kommunens hjemmeside. Der er 4 kurser og de afholdes onsdage, kl. 15-17.
Skat og årsopgørelsen: I marts bliver årsopgørelsen tilgængelige på skat.dk. På dette kursus forklares, hvordan man selv kan læse og forstå sin årsopgørelse. De er 2 kurser og de afholdes fredage, kl. 13-15,
Digital post og NemID på tyrkisk: På kurset præsenteres NemID og Digital Post, og man får hjælp til at komme i gang. Undervisningen foregår på tyrkisk og kurset afholdes torsdag den 12. marts, kl. 16-18.
Tilmelding til kurserne på Husum Bibliotek og yderligere oplysninger ved personlig henvendelse på biblioteket eller på tlf. nr. 38 28 14 76.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top