Fra mobbeoffer til kommende stjerne
13-årige Tyrhan fra Tingbjerg skal med til dette års Børne MGP

Han har attitude, men han er lige til knuselske! Dødcharmerende og med selvtillid og lækkert hår er Tyrhan Kala fra Tingbjerg klar til at indtage hele Danmark, når han den 14. februar medvirker i Børnenes MGP i Aalborg.
For tre år siden begyndte han at komme i Livsbanen i Energicenter Voldparken. Her kunne han nemlig få lov til at arbejde med musik nede i kælderen i musikstudiet sammen med Jesper Willeforte og tekstkonsulent Pelle Møller.
-Han kom susende ind af døren og proklamerede, at han ville med i MGP og jeg kan huske, at jeg sagde til ham: Kan du ikke lige sige hej først, fortæller Jesper Willeforte efterfulgt af et grin.
Tyrhan ved hvad han vil, og han har arbejdet hårdt med at lave sin musik.
-Jeg har haft det svært i skolen. I starten da jeg begyndte at lave musik, blev jeg mobbet. Mine kammerater var nærmest flove ved mig, og jeg var selvfølgelig ked af, at de ikke accepterede mig, fortæller Tyrhan, der heldigvis ikke lod sig tryne, men forsatte med at synge og lave tekster.
Han fik sendt sit nummer ”Tro på dig selv” ind til MGP en halv time før deadline, derfor var hans nummer også de sidste, som skulle vælges ud blandt 568 indslag.
-Der blev i første omgang udvalgt 140 sange, dernæst var det 25 for til sidste at ende på ti sange til det endelige MGP. Jeg var selvfølgelig spændt. Jeg kan huske, at jeg sad med Jesper i studiet og pludselig spurgte han, om jeg ikke ville med over at hente pizza. Da vi kommer derover, bliver vi overrasket af DR, som med et helt kamerahold fortalte, at jeg er med. Jeg var vist ret forvirret og troede, de lavede sjov med mig. Jeg tror først, jeg blev rigtig glad 14 dage efter, da det hele var gået op for mig, fortæller Tyrhan, der selvfølgelig har sine forældre og lillesøster på sidelinjen, når han går på scenen i Aalborg Gigantium.
-I dag har mine klassekammerater også respekt for mig, og jeg bliver ikke mobbet, fastslår Tyrhan, der ikke ved, om han skal leve af at lave musik.
-Jeg har siden jeg var lille drømt om at blive maskiningeniør og få mig et værksted med biler. Men hvis jeg også kan få lov til at blive ved med at lave musik, vil det være helt perfekt, fortæller den håbefulde MGP-sanger.

Livsbanen har også været et vendepunkt for den 13-årige Tyrhan. Han har været i et miljø, hvor der har været masser af opbakning, og han har fået sangøvelser og hjælp til at lave sine numre. I dag har han 4 af sine egne sange liggende på Youtube.

3 kommentarer om “Fra mobbeoffer til kommende stjerne”

  1. Tyrans far siger:

    Drengen er Til grin ,drengen er flygtet til Bellahøjskole

  2. Tyrans far siger:

    Drengen er til grin, han er flygtet til bellahøjskole og rammer stadig 00

  3. Jeppe J siger:

    Hvor er det bare sejt Tyrhan, du er en rigtig modig dreng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top