Forældre For Fred lukker og slukker
I otte år var foreningen ”Forældre for Fred” en aktiv gruppe af forældre, der forsøgte at dæmme op for den uro og ballade, der var på og omkring Brønshøj Skole. Der var blandt andet børnebander, der afkrævede penge og skabte angst hos mange skolebørn. Men de sidste år har der været meget fokus på problemerne, […]

I otte år var foreningen ”Forældre for Fred” en aktiv gruppe af forældre, der forsøgte at dæmme op for den uro og ballade, der var på og omkring Brønshøj Skole. Der var blandt andet børnebander, der afkrævede penge og skabte angst hos mange skolebørn. Men de sidste år har der været meget fokus på problemerne, og i takt med at de efterhånden er blevet løst i samarbejde med SSP, er målet for foreningen ”Forældre For Fred” i Brønshøj nået.
-Vi har valgt at trappe ned på de aktiviteter, som vi før lavede med forældre og børn. Vi får ikke længere henvendelser omkring problemer, så der er ikke længere et grundlag for at fortsætte, fortæller Gitte Toftager, der har været én af primusmotorerne siden foreningens start, men nu ser behovet for foreningen som et afsluttet kapitel.
– Der er heldigvis kommet en masse nye aktivitetssteder i bydelen – blandt andet Energicenter Voldparken, som gør meget for børn og unge. Desuden har vi været med til at starte Natteravnene op, og det fungerer jo også rigtig godt, fortsætter Gitte Toftager,
Forældre For Fred har i mange år været bag den årlige fastelavnsfest på Brønshøj Torv, men den bliver nu overtaget af De Blå Spejdere. Så den 14. februar fra kl. 11-13 vil det være De Blå Spejdere, der sørger for raftestativ til fastelavnstønderne og mundgodt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top