Brønshøj Skole tog imod 65 elever til overnatning fra Jylland
Elever fra Snedsted Skole og Tradium Skole i Jylland overnattede i sidste uge på Brønshøj Skole, da de skulle til Bella Center fredag morgen, hvor DM i Skills bliver afholdt. Tre af eleverne fra hver skole havde nemlig kvalificeret sig til at deltage i Stafet-konkurrencen for 8. klasser under DM i Skills fredag d. 9. […]

Elever fra Snedsted Skole og Tradium Skole i Jylland overnattede i sidste uge på Brønshøj Skole, da de skulle til Bella Center fredag morgen, hvor DM i Skills bliver afholdt. Tre af eleverne fra hver skole havde nemlig kvalificeret sig til at deltage i Stafet-konkurrencen for 8. klasser under DM i Skills fredag d. 9. januar i Bella Center. 73 hold fra hele Danmark deltog hen over hele dagen, og der skulle konkurreres i praktiske opgaver på tid.
Formålet med DM i Skills er at finde kongerigets mest talentfulde unge faguddannede, der kan repræsentere Danmark ved World Skills i Brasilien. Men lige så vigtigt er det, at DM i Skills giver de unge en mulighed for at vise deres talent til hinanden, til forældre og lærere, til erhvervslivet – men også til elever i udskolingen, der står overfor at vælge en ungdomsuddannelse.
-Alt for få elever kender til de mange uddannelser, der udbydes på erhvervsskolerne og de karrieremuligheder, uddannelserne giver adgang til. Og faktum er, at der i fremtiden bliver stor efterspørgsel på dygtige unge med en erhvervsuddannelse i rygsækken. DM i Skills er et fantastisk udstillingsvindue for landets unge – derfor er det skønt, at Brønshøj Skole tilbød tag over hovedet for de skoler, der kom hele vejen fra Jylland for at lade sig inspirere i Bella Center, siger børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top