Bowlinghallen i Grøndalcenteret bliver selvejende
Måske har du hørt, at Danmark her i december har fået nogle verdensmestre i bowling, da tre unge mænd, Thomas Larsen, Frederik Ørgaard og Carsten V. Hansen vandt VM i tre-mandshold i Abu Dhabi. Disse tre har på et tidspunkt spillet i bowlinghallen, som ligger i Grøndalscenteret, ved Bellahøj. Denne bowlinghal har ligget her i […]

Måske har du hørt, at Danmark her i december har fået nogle verdensmestre i bowling, da tre unge mænd, Thomas Larsen, Frederik Ørgaard og Carsten V. Hansen vandt VM i tre-mandshold i Abu Dhabi. Disse tre har på et tidspunkt spillet i bowlinghallen, som ligger i Grøndalscenteret, ved Bellahøj. Denne bowlinghal har ligget her i lidt over 30 år, og har 20 baner, hvor man kan spille bowling og få noget at spise og drikke. Der er en del klubber tilhørende denne hal, men der er også plads til dem, der vil bowle for sjov. Hallen har hele tiden hørt under Københavns Kommune, men fra 1. januar 2015 kommer der en ny forpagter af bowlinghallen.
Baggrunden for dette er, at klubberne fik beskeden om, at hallen måske ville lukke, og da medlemmerne i disse klubber stadig gerne ville have et sted, hvor de kunne dyrke deres sport, blev der derfor lavet en arbejdsgruppe, som kunne arbejde hen imod en stiftende generalforsamling af en selvejende institution. Den 26. juni 2014 besluttede klubberne sig så for at overtage hallen, og der blev nedsat en bestyrelse for den selvejende institution Bowlernes Hal Grøndal.
Bestyrelsen har nu arbejdet på højtryk siden sommer for at kunne slå dørene op for Bowlernes Hal Grøndal pr. 1. januar 2015 med ny forpagter og nye åbningstider.
Der vil stadig være mulighed for leje en bowlingbane, og der vil også stadig være mulighed for at bestille mad til diverse arrangementer f.eks. børnefødselsdage, og priserne er stadig i den lavere ende.
På www.bowlinghal.dk kan man booke baner, se priser for leje af baner og diverse nyheder.
Åbningen af bowlinghallen under ny forpagter og med nyt navn fejredes med en Grand Opening i starten af januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top