Borgerlig konfirmation tilbage i København
Omkring hver fjerde i en generation, eller omkring 12.000 unge, vælger hvert år den kirkelige konfirmation fra. Der findes ikke ret mange alternativer for denne gruppe, og typisk ender det med, at de holder en fest, uden nogen særlig højtideligholdelse. Børne-, ungdoms- og familieorganisationen DUI-LEG og VIRKE arrangerer borgerlige konfirmationer rundt omkring i landet, og […]

Omkring hver fjerde i en generation, eller omkring 12.000 unge, vælger hvert år den kirkelige konfirmation fra. Der findes ikke ret mange alternativer for denne gruppe, og typisk ender det med, at de holder en fest, uden nogen særlig højtideligholdelse.
Børne-, ungdoms- og familieorganisationen DUI-LEG og VIRKE arrangerer borgerlige konfirmationer rundt omkring i landet, og fra næste år genoptages arrangementet i København. En borgerlig konfirmation, også kaldet en nonfirmation, er en fælles højtideligholdelse af overgangen fra barn til voksen, som holdes uden for kirken. Yderligere oplysninger på dui.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top