BK Stefan evaluerer sæsonen
Marin Kannegaard, træner i Boldklubben Stefan, har været i klubben i størstedelen af sit liv, hvor han udover at spille fodbold også har lavet en del frivilligt arbejde. Da klubbens bestyrelse kontaktede ham om at stå i spidsen for klubbens flagskib, var det ikke en svær beslutning af tage. Martin fortæller her ved vinterpausen om […]

Marin Kannegaard, træner i Boldklubben Stefan, har været i klubben i størstedelen af sit liv, hvor han udover at spille fodbold også har lavet en del frivilligt arbejde. Da klubbens bestyrelse kontaktede ham om at stå i spidsen for klubbens flagskib, var det ikke en svær beslutning af tage. Martin fortæller her ved vinterpausen om klubbens foreløbige status og om forårets forventninger:

Sæsonen indtil videre
Foråret er gået over alt forventning. Vi har vundet 10 kampe, spillet 2 uafgjort og tabt 1, ydermere skulle vi helt hen til vores fjerde kamp, før det første mål blev scoret mod os. Så rent resultatmæssigt kan vi ikke være andet end godt tilfredse. Udover det syntes jeg, at vi har spillet en flot omgang fodbold i foråret, når man tænker på, at vi har fået tilgang af en del nye spillere i sommerpausen, som lige har skullet finde deres plads, på holdet.
Det har til tider gjort, at vi har stået meget defensivt på banen, som har medført at vi er det hold, som har lukket færrest mål ind i rækken.

Harmonisk trup
Klubben og trænerteamet har lavet en målsætning, som vi mente var realistisk at løse. Nemlig at vi gerne ville have flere spillere til træning. Det har vi løst således, at vores 1 og 2 senior træner sammen. Det har gjort, at alle spillere kommer godt ud af det socialt med hinanden, og trupperne er blevet mere harmoniske. Udover det, var planen at vi gerne skulle væk fra bunden af serie 2, og det må man jo sige at spillerne har levet op til.

Målsætningen for resten af sæsonen
Når man ligger i toppen af rækken og har muligheden for at spille med om oprykning, så skal man selvfølgelig prøve at gribe chancen. Det skal dog siges at det ikke vil være for enhver pris, tingene skal stadigvæk gøres, som vi hele tiden har gjort.
Vi er f.eks. af den holdning i trænerteamet, at man ikke bliver udtaget til kamp, hvis man ikke passer sin træning, og det vil der ikke blive ændret på, bare fordi vi ligger i toppen af rækken.

Vinterens program
Vores vinter skal vi bruge til at blive stærkere som hold. Vi havde en meget kort opstart i sommers og som tidligere nævnt, har vi fået en del nye spiller til klubben, som vi skal have spillet bedre ind på holdet. Udover det kommer vin også til at skulle bruge tid, på at komme i meget bedre form end hidtil.

Tilgang og afgang af spillere
Angående tilgang af nye spiller, så er vi af den holdning i trænerteamet, at vi arbejder med de spillere vi har, og så må vi se hvor det bærer hen. Indtil videre er der ingen der stopper. Men derfor skal nye spillere, altid være meget velkommen i Boldklubben Stefan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top