Bedre muligheder for fodbold
Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen indviede onsdag en ny kunstgræsbane i Tingbjerg Idrætspark.

Det var en veloplagt borgmester, der holdt indvielsestalen og klippede snoren til den nye 7-mands bane af kunstgræs, der blev åbnet i sidste uge i Tingbjerg Idrætspark, der også er hjemmebane for Brønshøj Boldklub. Men det bliver også fodboldspillerne fra de lokale klubber FIX og Husum Boldklub, der kommer til at anvende banen, der har kostet omkring 5 mio. kr. inklusiv det nye lysanlæg.
– Der var engang, hvor fodboldbaner slet ikke kunne holde til, at man spillede, alt det man havde lyst til – og slet ikke at man gjorde det hele året rundt. Men kunstgræs er ikke kun dejlig grønt – det bliver også ved med, at være det – både i den tørreste sommer – og hele vejen gennem en kold og våd vinter. Selv her i januar, kan man blive ved med, at spille kampe og træne på det i timevis, sagde Carl Christian Ebbesen i sin tale.

Tillykke til fodboldspillerne
– Fodbold er ikke længere kun indendørs i hallerne om vinteren – det er også udendørs – hele året rundt. Og vi har selvfølgelig også lavet det lys der skal til, så man netop kan benytte banen optimalt og i den mørke del af året, sagde Carl Christian Ebbesen, der sidst var i Tingbjerg Idrætspark i maj sidste år for at indvie den nye cricketbane.
– Cricketbanen betød selvfølgelig, at fodbolden mistede noget græs, men med den nye bane, så synes jeg faktisk, at vi får bedre forhold for alle og foreningslivet får nye muligheder. Tillykke til Tingbjerg og tillykke til alle fodboldspillerne, sluttede borgmesteren, inden han på den kunstige grønsvær viste sine evner til at skyde på mål og overlod banen til drengehold fra Brønshøj Boldklub og Husum Boldklub.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på bha.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top